Επικοινωνία

Fila Προστασία και φροντίδα σε επιφάνειες από φυσικά πετρώματα

5433A64C 474D 4804 B119 B7AF94A3EDF6 1 201 a 768x509 1
5433A64C 474D 4804 B119 B7AF94A3EDF6 1 201 a 768×509 1

Όταν γίνονται ανακαινίσεις χώρων σε σπίτια η γραφεία υπάρχουν πολλές σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν. Επιτρέψτε στη Fila να αναλάβει για σας ότι αφορά τον καθαρισμό και την προστασία των επιφανειών.

Είτε επεκτείνετε την κουζίνα η απλά ανανεώνετε τα δάπεδα και τους πάγκους, τα υλικά που επιλέγετε είναι βασικά για τον καθορισμό της εμφάνισης και της αισθητικής του χώρου. Οι επιφάνειες από φυσικούς λίθους όπως γρανίτη, μάρμαρο, limestone σίγουρα μπορούν να αυξήσουν την αξία του σπιτιού σας και όταν έχει τοποθετηθεί αυτή η φυσική πέτρα, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι παραμένει αναλλοίωτη για τα επόμενα χρόνια.

Για να διατηρήσετε τις επιφάνειες αυτές σε εξαιρετική κατάσταση, η αδιαβροχοποίηση τους αποτελεί ουσιαστικό μέρος της διαδικασίας ανακαίνισης. Εάν κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης μένετε στο σπίτι που γίνονται οι εργασίες , η χρήση αδιαβροχοποιητικού με βάση το νερό είναι η καλύτερη επιλογή σας: Τα υλικά προστασίας με βάση το νερό δεν εκπέμπουν επιβλαβείς αναθυμιάσεις και έχουν ταχύτερο χρόνο ωρίμανσης από τα αδιαβροχοποιητικά με βάση τους διαλύτες.

Το MP90 ECO PLUS της FILA προστατεύει από νερό , λάδι και οργανικούς λεκέδες (καφέ, κρασί , αναψυκτικά κ.α.) όλα τα γυαλισμένα πετρώματα
Το προϊόν είναι ασφαλές για τρόφιμα, επομένως είναι ιδανικό για πάγκους κουζίνας. Με το MP90 ECO PLUS η επιφάνεια μπορεί να έιναι έτοιμη για χρήση σε μόλις 4 ώρες.

https://www.marblecare.gr/proionta/adiavroxopoihsi/gialismenes-epifanies/fila-mp90-eco-xtreme/

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ
Η φροντίδα για δάπεδα από φυσικούς λίθους είναι απλή και η χρήση συμπυκνωμένων καθαριστικών είναι μια εξαιρετική επιλογή εξοικονόμησης χρημάτων – Απλώς βεβαιωθείτε ότι το καθαριστικό που επιλέγετε είναι κατάλληλο για το υλικό που είναι τοποθετημένο στο σπίτι σας. Χρησιμοποιείτε πάντα ουδέτερο καθαριστικό για την καθημερινή συντήρηση επιφανειών από φυσικό πέτρωμα. Με την κατάλληλη αραίωση δεν αφήνουν κατάλοιπα και δεν βλάπτουν ακόμη και τα πιο ευαίσθητα υλικά!

Το CLEANER της FILA είναι μελετημένο και κατάλληλο για επενδύσεις τοίχων και δαπέδων από φυσικούς λίθους , κεραμικά , γρανιτοπλακάκια ακόμα και παρκέ. Αραιώστε το 1: 200 (25 ml σε 5 λίτρα νερού) και πλύνετε το πάτωμα. Σε αυτήν την αραίωση, το CLEANER δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, δεν αφήνει υπολείμματα. Μπορεί να γίνει και με χρήση παρκετέζας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΓΚΩΝ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ
Μόλις τοποθετηθούν και αδιαβροχοποιηθούν οι πάγκοι ο καθαρισμός τους θα είναι μια καθημερινή ρουτίνα! Τα καθαριστικά σπρέι είναι τέλεια επειδή είναι τόσο εύκολα στη χρήση.

Η FILA προτείνει να διατηρείτε τους πάγκους σε άριστη κατάσταση με το FILA REFRESH! Ένα προϊόν που ανανεώνει την υπάρχουσα προστασία στεγανοποίησης ενώ καθαρίζει. Η τακτική χρήση του θα επεκτείνει την διάρκεια αδιαβροχοποίησης της επιφάνειας. : Απλώς ψεκάστε και σκουπίστε!

Μείνετε συντονισμένοι για συμβουλές για ανακαινίσεις μπάνιου!

Δεν υπάρχουν Σχόλια

You can be the first one to leave a comment.

Αφήστε μια απάντηση

πρόγραμμα ΕΣΠΑ