Επικοινωνία

Απευθείας Πώληση

Σκοπός μας είναι η άμεση επαφή με τον πελάτη για τη διάθεση των προιόντων μας για την επεξεργασία, τον καθαρισμό, την αδιαβροχοποίηση, το γυάλισμα και τη συντήρηση μαρμάρου, γρανίτη, πέτρας και πλακιδίων. Για αυτό το λόγο διαθέτουμε φορτηγό για την επαρχία, πλήρως εξοπλισμένο με μεγάλη γκάμα προιόντων, αναλώσιμων υλικών και μηχανημάτων. Το φορτηγό διαθέτει σύγχρονο υπολογιστή (PDA) και εκτυπωτή για την έκδοση τιμολογίων και δελτίων αποστολής.

Στην επαρχία έχουμε αναπτύξει ένα δίκτυο δρομολογίων μέσω του οποίου επισκεφτόμαστε τους πελάτες μας ανά δεκαπέντε με είκοσι ημέρες. Μέσα απο αυτές τις επισκέψεις έχουμε εδραιώσει στένες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Η αποστολή τέτοιων παραγγελιών γίνεται άμεσα, συνήθως την ίδια ή την επόμενη ημέρα, απο το κατάστημα μας είτε μέσω μεταφορικών εταιρειών είτε με τα ΚΤΕΛ.

Όσο αφορά τις παραγγελίες υλικών σε τεχνίτες σε οικοδομές στην Αττική, η αποστολή τους είναι επίσης άμεση την ίδια ή την επόμενη ημέρα. Για την όσο πιο δυνατόν πιο άμεση εξυπήρετηση, ακόμα και της πιο μικρής παραγγελίας στην οικοδομη ή στο μαρμαράδικο (Αττικής ή επαρχίας ΚΤΕΛ), η παράδοση γίνεται με μηχανάκι ή με μικρό φορτηγάκι.

πρόγραμμα ΕΣΠΑ