Επικοινωνία

Η εταιρεία

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται από το 1994 στον χώρο των υλικών & μηχανημάτων επεξεργασίας μαρμάρου, γρανίτη και πλακιδίων.

Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας με εξειδικευμένα υλικά και μηχανήματα.

Η καθημερινή μας επαφή με επαγγελματίες του χώρου επεξεργασίας μαρμάρου και οι μακροχρόνιες συνεργασίες με τους κορυφαίους οίκους παραγωγής υλικών και μηχανημάτων επεξεργασίας μαρμάρου, γρανίτη και πλακιδίων, τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό μας έχουν δώσει την τεχνογνωσία που απαιτείται, ώστε να προσφέρουμε λύσεις σε κάθε είδους πρόβλημα σχετικό με το μάρμαρο.

Beton Skudo

Λύσεις

Εξειδικευμένες λύσεις για δάπεδα μαρμάρου, γρανίτη και τσιμέντου.

Γυαλισμένο Τσιμέντο

Εργασίες

Καθαρισμός, συντήρηση και προστασία των δαπέδων από φυσικά πετρώματα.

Digital Marketing

Ανάγκες

Οι σύγχρονες ανάγκες απαιτούν “καθαρές” λύσεις χωρίς σκόνη και καθαρό περιβάλλον εργασίας.

Τεχνική υποστήριξη

Η εταιρεία μας θέλοντας να δώσει υπεύθυνες εξειδικευμένες λύσεις στα προβλήματα του δαπέδου σας , έχει αναπτύξει ένα δίκτυο από εξειδικευμένους τεχνίτες. Οι επαγγελματίες αυτοί είναι άρτια εξοπλισμένοι με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και χρησιμοποιούν σύγχρονα υλικά ώστε να παραδίδουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, Γρήγορα, καθαρά, οικονομικά.

Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα και έχουν να προτείνουν την καλύτερη λύση για το πρόβλημα σας.

πρόγραμμα ΕΣΠΑ